News.ua


В антикорупційні органи намагаються уживити ген корупції – нардепка

Март 17
04:18 2017

Нахабне ігнорування закону та нав’язування в аудитори НАБУ “своєї” людини президентською фракцією змушують навіть дипломатів використовувати недипломатично чіткі висловлювання для описання ситуації.

В антикорупційні органи намагаються уживити ген корупції – нардепка

Нехтування законом для незалежного антикорупційного органу, створеного для ефективної боротьби з найбільшим внутрішнім ворогом України, – це нехтування державністю.

Як можна буде переконати наших зарубіжних друзів допомагати нам, якщо найвище керівництво держави не хоче поступатися власними корупційними інтересами та відступатися від зручних корупційних підходів в управлінні?

Як ці країни зможуть давати гроші своїх платників податків, якщо ці гроші будуть продовжувати безкарно красти без будь-яких гарантій?

Як наші партнери зможуть посилювати санкції проти нашого зовнішнього ворога, якщо вони не готові позбутися найстрашнішого внутрішнього?

Як союзники будуть допомагати нам перемогти у війні грошима або зброєю, якщо гідра корупції всередині країни фактично перетворила нашу війну на ще один спосіб заробляння грошей?

І запитання до тих, хто всіма способами намагається уживити “ген” корупції в антикорупційні органи: а куди ви плануєте бігти з нашої країни, коли від вас відвернеться весь світ?

Він не відвернеться від українського народу, який боронить спокійний сон західного світу.

Він відвернеться від вас.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Як не можна використовувати флешку: названо 5 популярних помилок

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua