News.ua


Український дипломат запропонував новий формат для деокупації Криму

Март 18
19:18 2017

Український дипломат запропонував новий формат для деокупації Криму
Вже минуло три роки після того, як було проведено незаконний референдум на території українського півострова Крим. І тепер настав час для того, щоб сформувати міжнародний переговорний механізм для повернення окупованої української території. Про це у своїй статті для європейського видання «Euobserver» написав посол України у Європейському союзу Точицький Микола, інформує newsonline24.

«Вже минуло три роки… Напевно, вже настав час для того, щоб почати розробку та запустити в дію міжнародний переговорний механізм для деокупації українського Криму. Потрібно відновити Український суверенітет на півострові Крим. Наші люди там страждають від репресій окупаційної влади», – зазначив він.

В той самий час дипломат наголосив, що Російська Федерація має скасувати всі свої незаконні рішення, які призводять до окупації українського півострова. При цьому Точицький зауважив, що Євросоюз має бути готовим у будь-яку мить активізувати політичний та дипломатичний тиск на Росію. «Політика санкцій має зберігатися. Антиросійські санкції потрібно підсилювати для того, щоб агресор бачив, що Європейський союз не буде стояти осторонь та підігрувати порушенню прав людини», – наголосив український посол.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Повышенное внутричерепное давление: что делать

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua