News.ua


У “ДНР” відновили роботу пивзаводу “Сармат”. Захарченко пишається

Март 19
11:40 2017

У "ДНР" відновили роботу пивзаводу "Сармат". Захарченко пишається
На окупованій території Донецьку було відновлено роботу «Донецького пивоварного заводу «Сармат». Про це у суботу, 18-го березня, пише проросійський інформаційний ресурс «ДАН» з посиланням на представників підприємства, передає newsonline24.

У повідомленні зазначається, що ватажок самопроголошеної «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко заявив, що продукція заводу буде експортуватися до різних країн світу. В той самий час керівники того самого пивзаводу кажуть, що майже через два роки простою вони планують виготовляти більше 6 мільйонів літрів «Жигулівського» щомісячно.

В той самий час у інформаційному листі видання бойовиків вказується, що до кінця поточного року пивне підприємство випустить два нових бренди: «Ведмідь світле» та «Ведмідь міцне». Як повідомлялося раніше, роботу «Донецького пивоварного заводу «Сармат» було призупинено у 2014 році через бойові дії. Як відомо, нещодавно лідер збройного формування «ДНР» Олександр Захарченко підписав «указ», згідно з яким лінія розмежування з окупованою територією Донецької області стає «державним кордоном Донецької народної республіки». Захарченко заявив, що це ще один крок до незалежності «республіки».

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Києві презентували міжнародну жіночу премію «Берегиня людства»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua