News.ua


Тимчук повідомив про збільшення кількості російських військ на Донбасі

Март 22
18:38 2017

Тимчук повідомив про збільшення кількості російських військ на Донбасі
Нардеп Дмитро Тимчук на власній сторінці у Facebook повідомив про новий наказ, виданий командуванням російсько-окупаційних військ, передає newsonline24. У відповідності з цим документом, кількісний склад першого та другого армійських корпусів так званих «ДНР» та «ЛНР» має збільшитися до п’ятдесяти тисяч чоловік. На сьогоднішній день, за словами Дмитра Тимчука, кількість «військ» проросійських терористів дорівнює тридцяти восьми тисячам чоловік.

В той же самий час, з урахуванням зменшення кількості найманців з Росії, переважна частина поповнення повинна надійти з середовища місцевого населення Донбасу. З цією метою на територіях Донецької та Луганської областей, які тимчасово окупованими проросійськими бойовиками, почалося проведення спеціальних заходів із залученням резервістів.

У відповідності до інформації Дмитра Тимчука, за даними на 21 березня повістки з «військкоматів» були надіслані приблизно десяти тисячам військовозобов’язаних мешканців так званих «ДНР» і «ЛНР» у віці до п’ятдесяти років. У більшій частині випадків ім. повідомляють, що вони будуть брати участь лише у «зборах».

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В новій версії операційної системи Windows 11 зʼявляться корисні функції: які саме

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua