News.ua


Сьогодні опівночі проб’ють годинники, і підозра Насірову перетвориться на гарбуза

Март 05
23:05 2017

Сьогодні опівночі проб'ють годинники, і підозра Насірову перетвориться на гарбуза

Сьогодні опівночі проб’ють годинники, і підозра Насірову перетвориться на гарбуза, прокурори – на мишей, НАБУ – на шапіто, а судова система – на зібрання осіб з низькою соціальною відповідальністю.

А якщо серйозно, то зверніть увагу: Насірову інкримінують не корупційні дії, а лише зловживання службовим становищем, що могло завдати збитків державі. Якщо у справі немає доказів особистого корисного інтересу, не задокументовано факт злочинної змови групи осіб чи факт передачі коштів – справ не мала перспективи.

Єдиний наслідок всієї цієї вистави – відсторонення Насірова від посади. Нове керівництво продовжить використання тих же схем. А відсторонили чи за неправильні меседжі в США, крисятництво чи просто набрид – це ж не суть важливо.

На цю справу НАБУ кинуло свою важку артилерію – суддя Солом’янського райсуду О.Бобровник останнім часом задовольняв усі позови на користь НАБУ, після чого у ЗМІ виплила інформація про те, що він сам фігурує у кримінальному провадженні у НАБУ, що забезпечувало повне взаєморозуміння. Проте, як виявилося, вплив НАБУ на райсуд є обмеженим, і у адмінресурсу БПП – біпіпіпка довша.
Хай живе судова реформа, яка зробила українські суди європейськими, незалежними і професійними.

Читайте також: “Вернулся из суда по Насирову. Печальное зрелище”, – Лещенко

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Рост доллара в Украине: в НБУ назвали причину

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua