News.ua


Скільки заробили в минулому році Насіров та інші чиновники?

Апрель 01
15:52 2017

Скільки заробили в минулому році Гройсман, Насіров та інші чиновники?
Сьогодні останній день, коли українські чиновники мають подати звіти власних статків за минулий рік. Скільки заробили представники української владної верхівки розповість newsonline24 з посиланням на ВВС.

Керівник Кабінету міністрів Володимир Гройсман задекларував за 2016 рік 15,8 мільйонів гривень доходів. Очільник уряду також має кошти на банківських рахунках : 18 мільйонів гривень, 802 тисячі доларів та 477 тисяч євро. Також Гройсман вказав у декларації колекцію з 10 коштовних годинників. Очільниця Нацбанку Валерія Гонтарева за минулий рік має 57 мільйонів гривень прибутків, з яких на заробітну платуприпадає 1,970 мільйонів гривень. Олександр Турчинов, який займає посаду секретаря РНБО, має за 2016 рік 2,2 мільйонів гривень. Серед цінного майна Турчинов зазначив 12 картин та 27 старовинних релігійних книг. Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів подав у декларації 709,7 тисяч гривень та 9 земельних ділянок у столиці та у Львівській області.

Крім того, свою декларацію подав і відсторонений від роботи голова ДФС Роман Насіров. Згідно з даними його декларації, чиновник заробив у 2016 році 3 мільйони гривень.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Авторам фільму «20 днів у Маріуполі» вручили Шевченківську премію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua