News.ua


Садовий каже, що АП готує провести дострокові вибори цього року

Март 19
00:53 2017

Садовий каже, що АП готує провести дострокові вибори цього року
На сьогоднішній день Адміністрація президента України активно розглядає можливості проведення дострокових президентських та парламентських виборів вже восени поточного року. Про це під час розмови з журналістами «Дзеркала тижня» розповів міський голова Львову Садовий Андрій, передає newsonline24.

«Наскільки мені відомо, то варіант проведення дострокових виборів активно розглядається у Адміністрації президента. Вже є плани щодо проведення дострокових виборів до парламенту та на пості президента України. Це все тому, що президент втрачає довіру та боїться, що в наступному році він програє на президентських виборах і наступного терміну йому не бачити», – каже він.

При цьому садовий заявив, що на членів фракції «Самопоміч» постійно тиснуть. «Я дуже пишаюся своїми однопартійцями у Верховній Раді України. Не зважаючи на те, що на них постійно тиснуть та спокушають, вони тримаються дуже гідно. Їх регулярно залякують натяками на можливе порушення кримінальних проваджень та провокують до агресивної поведінки», – наголосив Садовий. При цьому він зауважив, що тиск на його однопартійців у парламенті вчиняють інші народні депутати з різних фракцій та коаліцій.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новий закон про мобілізацію: на що звернути увагу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua