News.ua


Російський бізнесмен: у 2008 році Україна втратила свій головний шанс

Март 18
13:11 2017

Російський бізнесмен: у 2008 році Україна втратила свій головний шанс
Російська національна ідея полягає в поглинанні, а Російська Федерація за своєю суттю залишилася імперією, яка потребує розширення, щоб не померти. Таку думку в ефірі одного з українських телеканалів висловив бізнесмен Ян Валетов, передає newsonline24. «Чому в Росії така популярна ідея переваги? Росія – це імперія, яка має свої традиції, згідно з якими всі завойовані території стають виключно її землями. Національна російська ідея полягає в поглинанні. Це нормально для імперій», – сказав він.

Крім того, відповідаючи на питання про природу російського шовінізму, він нагадав про військову агресію РФ проти Грузії в 2008 році. «Ми пропустили 2008 рік. У той момент багато російських письменники, журналісти, взагалі всі російські медіа проявили себе у війні … Ми пропустили цей момент», – заявив письменник. За його словами, ці події показали, що Україна вже тоді треба було прагнути в НАТО «на будь-яких умовах».

Валетов зазначив, що з боку Росії це був «перший крок у військовій експансії на пострадянському просторі». Людина, яка зневажає своїх сусідів, вона рано чи пізно прийде до другого, третього, почне робити у себе в країні те ж саме. Він спирається на людей, які його підтримують», – сказав він.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Болят зубы: психосоматика или стоматологическое заболевание?

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua