News.ua


Радника мера Глухова зловили на підробці документів, – прокуратура

Апрель 11
16:40 2017

Радника мера Глухова зловили на підробці документів, – прокуратура

Після відмови Глухівського міського районного суду поліція повторно звернулася за дозволом на доступ до документів про прийняття на посаду юриста Руслана Павленка у відділ освіти Глухівської міської ради. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала журналістка Олена Адаменко.

Раніше вона вказувала на те, що суддя безпідставно відмовив поліції у наданні документів.

“Підстави – шедевральні! Бо клопотання «спрямоване на порушення, передбачених ст. 32 Конституції України конституційних прав Руслана Павленка щодо його особистості», – написала Адаменко.

У розслідуванні Олени Адаменко йдеться, що за підробку документів та невиконання судового рішення прокуратура розпочала кримінальне провадження щодо юриста управління освіти Глухівської міської ради та радника мера Терещенка – Руслана Павленка. Цю інформацію підтвердив перший заступник керівника Шосткинської міської прокуратури Павло Моісеєнко.

У програмі йдеться про те, що Павленко відсидів два роки за те, що збив на смерть підлітка та не виплатив за рішенням суду його рідним матеріальну шкоду – 300 тисяч гривень. Виконавча служба не змогла знайти Павленка за місцем проживання у Києві, адже на той час він вже працював на виборах у Глухові.

В управлінні освіти впевнені, що радника Терещенка амністували із колонії, хоча насправді у нього умовно-дострокове звільнення за гарну поведінку. Також освітяни не знають, що він не сплатив 300 тисяч гривень відшкодування.

Сам Павленко на камеру зізнається, що гроші не виплачує та радить журналістам звернутись до правоохоронців.

Нагадаємо, що Руслан Павленко є членом виконавчого комітету та радником міського голови Мішеля Терещенка.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Стало відомо, які смартфони компанії Xiaomi отримають нову прошивку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua