News.ua


Посли ЄС підтримали безвіз для України

Апрель 26
21:28 2017

Посли ЄС підтримали безвіз для України

Комітет постійних представників країн-членів Європейського Союзу (Coreper) підтримав надання Україні безвізового режиму. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на джерело у Раді ЄС.

Зокрема, Комітет підтримав проект законодавчого акту Європейського парламенту та Ради ЄС про внесення поправок у список третіх країн, громадяни яких, щоб перетнути кордон, мають отримати візу, і тих, від яких це не вимагається (Україна). «До Правила (ЄР) N 539/2001 внести такі зміни: (а) в додатку I, частина I (держави) посилання на Україну видалено. (б) в додатку II, частина I (держави) наступне посилання вставляється «Україна», – йдеться в проекті документа.

Сьогоднішнє рішення ще має бути затверджено Радою Євросоюзу, засідання якої відбудеться 11 травня з подальшим підписанням в Європейському парламенті президентами ЄП та Ради ЄС.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Марк Цукерберг розповів про своє нове намисто і його значення

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua