News.ua


Порошенко пропонує узаконити позбавлення громадянства України через іноземні паспорти

Март 13
19:03 2017

Президент України Петро Порошенко подав на розгляд Верховної Ради і позначив як невідкладний законопроект про позбавлення українського громадянства осіб, які мають кілька паспортів інших держав.

Про це повідомив представник президента в Раді Артур Герасимов, передає «112 України».

«У цьому законі уточнюються підстави для втрати громадянства нашої країни. Наприклад, такою підставою тепер буде вважатися, якщо людина, яка добровільно набула громадянство іноземної країни, не здала закордонний паспорт, чи, при набутті громадянства України, також у певний проміжок часу не здала паспорт іншої держави», — сказав він.

Герасимов, зокрема, підкреслив, що це питання стосується тільки ситуації добровільного набуття громадянства інших країн, «бо це не стосується ситуації з нашими людьми в Криму. Тому що там про добровільність ніякої мови не йшло».

Нагадаємо, під час судового засідання у справі голови Держфіскальної служби Романа Насірова, прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомив, що підсудний є підданим Великої Британії. Більше того, за словами прокурора Симківа, Насіров також є громадянином Угорщини.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Черкащині пролунали вибухи — ЗМІ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua