News.ua


Порошенко прогавив момент: народ чекає відплати

Март 06
18:19 2017

Порошенко прогавив момент: народ чекає відплати

Першим в нього впав гарант-ростовський. Тепер впадає офшорно-ліпецький, та ще й тягне за собою усю країну. Чого він домігся вчора?

Зґвалтований суд, а разом з ним і правосуддя. Насіров (формально) на свободі. Збурений народ? Нехай “собачих будок” набудує спочатку. Зарубіжні партнери? Нехай валер’янкою запасаються – ще попереду демократичний і справедливий онлайн-суд, потім ще демократичніший конкурс з відбору на ДФС нового “інфарктника”. Завдання?

1) “Свого” Насірова на волю (куди подалі, Лондон прийнятно).

2) Призначення нового “свого” Насірова (безперервність потоків).

3) Дискредитація НАБУ (“если мы черны, будь и ты черна”);

4) Найголовніше: щоб Насіров чогось зайвого не ляпнув під протокол!

Єдине, чого ще не зрозумів гарант: уже не справедливості народ чекає – він чекає відплати! Возмездия (рос.)! Retribution (англ.)! Сховатися під ковдрою з довідками-діагнозами зможуть/встигнуть не всі. Дехто з колаптоїдного стану може й не вийти. [Примітка для СБУ: це не погроза – об’єктивний аналіз ситуації. Ваша пряма функція, до речі.]

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Курс валют на 26.04.2024: доллар дорожает

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua