News.ua


Політичні реалії: як здобувати довіру

Апрель 25
15:03 2017

Політичні реалії: як здобувати довіру
Мадлен Олбрайт

Зізнаюся, складно сприймати політиків як людей, бо на них гора відповідальності, а їхні дії накладають відбиток, тож безвідповідально не зважати га це.

На форумі, де виступаю, вечірня промова Мадлен Олбрайт дотепна і глибока. Але знову про те саме – єдиний спосіб почати здобувати довіру – вийти зі свого кола згодних і розуміти тих, із ким не погоджуєшся. “Вам пощастило не жити в Вашингтоні, бо ви не чули, яке тут украй праве радіо, а коли я їжджу в авто, то завжди його слухаю зумисно. Лаюся, кричу, верещу аж боюся, що колись мене заарештують, але слухаю, бо як інакше я знатиму про іншу думку?” – говорить колишня держсекретарка США. Якщо чесно, то в свої майже 80 може собі дозволити не слухати і не знати.

Це про важливе, а далі вже просто гумор: говорить про те, як в “Аспені” створила неформальну групу екс-міністрів закордонних справ, яку називає “Мадлен та її колишні”, про те, як просто було працювати в ООН, бо там не заплутається, бо кожен “your excellency”.

Ну і на останок каже “я завжди хотіла бути журналісткою, правда, здається, вже трохи запізно”

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

БЕБ заявляє про ухилення відомого онлайн казино від сплати податків на понад мільярд

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua