News.ua


Нардеп Савченко різко розкритикувала діяльність Тимошенко

Март 23
18:40 2017

Нардеп Савченко різко розкритикувала діяльність Тимошенко
В інтерв’ю журналістам видання «Апостроф» позафракційний нардеп Надія Савченко висловила свою точку зору стосовно шансів лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко на вірогідних позачергових виборів до Верховної Ради, а також оприлюднила власне ставлення до своєї колишньої політичної соратниці, про що інформує newsonline24. За словами Савченко, в межах своєї законодавчої діяльності у парламенті їй доводиться спілкуватися з Юлією Тимошенко, проте зауважила, що у більшій частині випадків у їхніх позиціях щодо важливих питань є великі розбіжності.

Народний депутат переконана, що у даний час виборці віддають значну перевагу політкам-жінкам, а також громадян України зацікавлені у тому, аби війна на Донбасі закінчилася якомога швидше. В той же самий час, Надія Савченко зауважила, що люди традиційно реагують на показники зовнішні і не звертають увагу на внутрішні якості.

Коментуючи наявний у неї досвід більш тісного знайомства з Тимошенко, Савченко наголосила, що в даному випадку мова йде про людину, яка зацікавлена лише у владі заради влади. Крім того, на думку Савченко, лідер БЮТ не вважає владу тим механізмом, який може поліпшити життя людей.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Палаті представників внесли понад 130 правок до законопроєкту про допомогу Україні

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua