News.ua


На Заході СБУ звинуватили у корупції та висміяли через рейд у Dragon Capital

Апрель 27
10:12 2017

Рейд СБУ в офісі інвестиційної компанії Dragon Capital може негативно позначитись на іміджі України. На це вказують коментарі західних експертів та коментаторів.

“Як можна очікувати, що міжнародні інвестори вкладатимуть значні кошти в Україну, якщо СБУ проводить рейд проти провідного інвестиційного банку?”, – запитує, серед інших, Мелінда Гарінґ з аналітичного центру Atlantic Council.

Як відомо, у середу СБУ провела обшуки у компанії Dragon Capital через нібито нелегальне використання програмного забезпечення. Правоохоронці заявили, що у компанії використовували заборонене шпигунське програмне забезпечення російського виробництва.

У самій компанії відзначили, як повідомляє ЄП, що обшуки СБУ стосувалися програми контролю робочого часу працівників компанії, яка була визнана “спеціальним технічним засобом негласного отримання інформації” на підставі експертного висновку, зробленого в рамках кримінального провадження.

Через брак інформації про причини та обставини рейду, оглядачі та експерти активно спекулюють з приводу його причин та наслідків для держави.

Новини інвестиційного клімату в Україні: правоохоронці провели рейд в штабквартирі найбільшого інвестиційного банку Dragon Capital через буцімто використання російського програмного забезпечення”, – твітує сьогодні Дмітрі Закс, кореспондент агенції новин AFP.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українські розробники створили унікальний комплекс дистанційного розмінування

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua