News.ua


На Донбасі бойовики обстріляли Круту Балку, загинуло двоє цивільних – розвідка

Май 18
18:17 2017

На Донбасі бойовики обстріляли Круту Балку, загинуло двоє цивільних – розвідка

У складі з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжується погіршення морально-психологічного стану особового складу, що призводить до скоєння важких злочинів, у тому числі проти цивільного населення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, за інформацією відомства, 17 травня бойовики 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК обстріляли цивільних осіб у районі населеного пункту Крута Балка.

“У результаті двоє місцевих мешканців загинуло та одного поранено”, – розповіли у розвідці.

Також стало відомо , що цього ж дня, російський військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК під час суперечки застрелив військовослужбовця, призваного з числа місцевих мешканців.

“Командуванням полку вживаються заходи щодо уникнення розслідування фактів загибелі військовослужбовця та приховування реальних бойових втрат серед особового складу, призваного з числа місцевих мешканців. Загиблих, як правило не доставляють до моргів і здійснюють їх поховання без будь-якої фіксації”, – йдеться у повідомленні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Стан Поштової площі в столиці потребує невідкладної перевірки — парламентська ТСК

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua