News.ua


Коли мова йде про гроші, то в багатьох українців зникають моральні прерогативи – думка

Март 22
10:27 2017

Коли мова йде про гроші, то в багатьох українців зникають моральні прерогативи – думка
У Запоріжжі учасники “Національного корпусу” блокують вхід до центрального відділення “Сбербанку Росії”, 21.03.2017 рік

Звісно, росіянам на емоційному рівні в Україні працювати важко. Але виявилось, що у “Сбербанку” 1 млн 200 тис українців мають вклади. В тому числі і українські депутати. І це нікого з них не засмучує. Тому з точки зору “ні-ні-ні, росіян у нас ніколи не буде”, то я би не казав, що так буде, знаючи ментальність українців. Знайдуть привід, чому з ними можна працювати, вести бізнес і тримати рахунки у їхніх банках.

В той же час важливо розуміти, що робитимуть російські компанії. В Україні вони можуть вести бізнес не на пряму, а через інші країни і підставних осіб.

Пам’ятаєте, коли в Україні була перша приватизація обленерго, тоді ще був уряд Ющенка, 2000-ий рік. Тоді сказали, що не допустимо російський капітал в енергосектор. Але через підставні словацькі фірми зайшли гроші російського криміналітету і все потім стало відомо.

Коли мова йде про гроші, то в багатьох українців зникають моральні прерогативи. Тому я би не казав, що у росіян нема шансів працювати в Україні. Цілком ймовірно, що вони працюватимуть через підставних осіб. Принаймні, у найближчі роки.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Черкащині пролунали вибухи — ЗМІ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua