News.ua


ГУР: Бойовики ОРДЛО з гаубиць накрили власні позиції

Март 12
10:38 2017

ГУР: Бойовики ОРДЛО з гаубиць накрили власні позиції
Російсько-терористичні війська ОРДЛО гатять по позиціям сил антитерористичної операції, застосовуючи важке озброєння, яке заборонене Мінськими угодами. Окупанти використовують 122-мм та 152-мм артилерію та реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град». Про це у себе на Фейсбуці повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України, передає newsonline24.

Згідно з повідомленням, по напрямку до Маріуполя під час обстрілу Збройних сил України з самохідних гаубиць проросійські бойовики завдали масованого удару по власним позиціям в районі населеного пункту Пікузи. В результаті удару було зруйновано також один приватний будинок. «В районі населеного пункту Жолобок Попаснянського району під час спроби створити прохід у мінному полі для подальших дій диверсійно-розвідувальних груп в результаті вибуху міни загинуло чотири військовослужбовців однієї із мотострілецьких бригад Збройних сил Росії. При цьому троє отримали поранення», – повідомляє українська розвідка. Як зазначалося раніше, за останній тиждень в зоні проведення АТО кількість вибухів зросла на 230%, при цьому інтенсивність вогню з боку окупантів зросла приблизно вдвічі.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Великий понедельник 2024 — что можно и нельзя делать

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua