News.ua


Голові НАЗК запропонували поділитися статками з армією

Апрель 11
18:02 2017

Голові НАЗК запропонували поділитися статками з армією

Волонтери запропонували очільниці НАЗК Наталії Корчак перерахувати 10% зарплати на потреби армії. Про надіслане до неї звернення повідомляється на сторінці фонду “Повернись живим” у Facebook.

“Нажаль, вже три тижні, ми не маємо змоги надсилати нові звернення в рамках акції “Е-десятина”. Адже реєстр е-декларацій не працює справно, відповідно, ми не можемо готувати адресні листи”, – зазначають вони.

У “Повернись живим” зауважують, що місячна зарплата Н.Корчак дала б змогу повністю покрити витрати по одному з поточних проектів фонду.

“Нагального вирішення потребує один з наших проектів по забезпеченню ремонту колісної техніки на передовій. Для докомплектації мобільної станції техобслуговування необхідно придбати підйомник вартістю близько 100 тис. грн. Проаналізувавши рівень грошового забезпечення керівника НАЗК – Наталії Корчак (враховуючи надбавки та премії в середньому від 80 до 120 тис. грн. на місяць) – ми дійшли висновку, що річна “десятина” від її прибутку – як раз дала б змогу забезпечити виконання цього проекту”, – констатують волонтери.

На їх переконання, так як саме НАЗК відповідає за забезпечення роботи реєстру е-декларування – логічно буде якщо керівник НАЗК долучитися до акції, та власним прикладом показати здатність брати відповідальність за результат.

Нагадаємо, акцію е-десятина волонтери, що займаються допомогою армії започаткували у листопаді 2016 року після оприлюднення е-декларацій топ-посадовців. ми написали листи 143 можновладцям, серед яких депутати ВРУ, керівники держадміністрацій, прокурори, судді та мери міст.

В рамках акції вже залучено допомоги від е-декларантів на суму майже 1 млн. грн. Ці гроші стали позашляховиками, оптичними приладами та планшетами з системою коригування вогню, і дали підрозділам ЗСУ перевагу над супротивником.

Перелік отримувачів звернень.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Дуда переконував Трампа про необхідність підтримки України з боку США

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua