News.ua


Генерал розповів про загрозу «російської весни» в Одесі

Март 09
13:38 2017

На чергову річницю трагедії в одеському Будинку профспілок 2 травня можливі невеликі зіткнення, але глобального протистояння вдасться запобігти. Таке переконання в інтерв’ю одному з українських видань екс-глава Служби зовнішньої розвідки, генерал армії України Микола Маломуж.

Згадуючи трагічні події 2 травня 2014 року в Одесі, він заявив, що «діючим органам влади не вдалося спрацювати на випередження, хоча інформація про можливі сутички була». Відсутність заходів профілактичного, а не репресивного характеру, спровокувало такі тяжкі наслідки, – переконаний генерал. У поточному році Маломуж прогнозує «заходи громадськості, в першу чергу, постраждалих», а також їх опонентів. «Можуть мати місце певні зіткнення». «Деякі групи традиційно виступають, і в ці дні, звичайно, вони спробують організувати якісь акції», – припустив він.

У той же час генерал переконаний в тому, що «глобальних провокацій» вдасться запобігти, тому що «в даний час правоохоронна система більш чітко контролює ситуацію». «Я впевнений, що і політичні сили і громадські організації не будуть налаштовані на проведення якихось радикальних дій»,- додав він.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Огризко про допомогу США: Щойно проголосують, буде виття на російських болотах

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua