News.ua


Донецьку поліцію перевели на посилений режим через загострення ситуації на Донбасі

Март 12
21:24 2017

Донецьку поліцію перевели на посилений режим через загострення ситуації на Донбасі
Представництво Національної поліції на Донеччині повідомило про переведення підрозділів правоохоронців на поширений режим роботи через загострення ситуації в регіоні, інформує newsonline24 з посиланням на Укрінформ.

В поліції зазначили, що в зв’язку з цим підвищено рівень контролю на місцевих блокпостах для виявлення нелегальної зброї, яку незаконно транспортують в зону військового конфлікту. Також в районах, де ведуться обстріли, задіяно слідчо-оперативні групи правоохоронців, які документують всі пошкодження та допомагають місцевим жителям впоратись з наслідками обстрілів сепаратистів. Крім того, в поліції зауважили, що для посилення охорони порядку в районах, де відсутнє електропостачання, правоохоронці будуть здійснювати посилені перевірки на дорогах на блокпостах для виявлення розвідувальних груп бойовиків, які можуть скористатись ситуацією і проникнути на підконтрольні Києву території.

Нагадаємо, наразі внаслідок чергових обстрілів Авдіївка вкотре залишилась без світла. Важливі об’єкти міста працюють завдяки підключенню до електрогенераторів.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua