News.ua


Авдіївка вкотре залишилась без світла

Март 12
13:43 2017

Авдіївка вкотре залишилась без світла
Очільник військово-цивільної адміністрації Донеччини Павло Жебрівський повідомив, що наразі Авдіївка знову перебуває без електрики, повідомляє newsonline24 з посиланням на Ліга.Новости.

Відомо, що сьогодні, 11 березня, близько 15 години через постійні обстріли було пошкоджено лінію електропередач. Внаслідок цього житлові будинки, місцевий коксохімічний завод та найближча фільтрувальна станція залишилися без світла. Наразі всі життєво важливі об’єкти міста підключено до електрогенераторів. Необхідно аби сторона бойовиків надала письмові гарантії збереження режиму тиші для подальшого ремонту ЛЕП й відновлення електропостачання в місті.

Нагадаємо, Донецька фільтрувальна станція вкотре запрацювала в четвер, 9 березня, після того, як було проведено черговий ремонт. Внаслідок періодичних обстрілів у місті постійно зникає електро- та водопостачання. Неодноразово були ситуації, коли сторона бойовиків надавала письмові підтвердження режиму припинення вогню, однак насправді продовжувала здійснювати обстріли міста і довколишніх районів, унеможливлюючи проведення ремонтних робіт.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Повышенное внутричерепное давление: что делать

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua