News.ua


Як сільгоспвиробнику отримати бюджетну дотацію

Июль 26
05:11 2017

Визначено топ-5 регіонів за сумою нарахованої бюджетної дотації за лютий – квітень 2017 року у рамках державної підтримки сільськогосподарського виробника.

Найбільше державної підтримкою в абсолютному вимірі скористувались аграрії Полтавської, Черкаської, Сумської, Івано-Франківської областей та м. Київ. Загалом, у лютому – квітні сільгоспвиробникам з цих п’яти регіонів було нараховано 206 млн грн з 795 млн гривень, які були надані всім аграріям за цей період.

Так, виробникам Полтавської області було нараховано 80,3 млн грн, Черкаської – 55,5 млн грн, Сумської – 24,8 млн грн, Івано-Франківської – 21,7 млн грн та м. Київ – 23,8 млн гривень.

З повною інформацією щодо сум нарахованої бюджетної дотації за лютий-квітень 2017 року у розрізі регіонів можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, що з початку року у рамках програми бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції вже було виплачено дотацій на суму 1,3 млрд гривень.

Детальніше з програмами державної підтримки сільськогосподарських виробників можна ознайомитися на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України у розділі «Підтримка аграріїв».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

названо 5 міфів про навушники, в які вам варто перестати вірити

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua