News.ua


Харизматичний красунчик з іспанським характером — SEAT Ateca вже в Україні

Март 09
14:51 2017

Ateca — синонім до гармонійного поєднання сучасного дизайну, насиченої базової комплектації, продуманої ергономіки і високого рівня безпеки. Завдяки успішному виводу першого в історії SEAT позашляховика Ateca на ринках Європи з середини 2016 року було продано вже понад 24 000 автомобілів. Кросовер Ateca вже приніс компанії SEAT міжнародне визнання у номінації «Вибір покупців 2017» на Autobest 2017, одному з найпрестижніших конкурсів континенту.

Новий кросовер SEAT побудований на сучасній модульній платформі MQB. SEAT Ateca — це зовсім інше сприйняття реальності, абсолютно новий погляд на буденне життя. Це особливий вияв динаміки та стилю. Завдяки системі постійного повного приводу 4WD та розумним електронним помічникам новий SEAT Ateca почуває себе впевнено на будь-якій дорозі.

SEAT Ateca 1 из 6

Повністю світлодіодні фари SEAT Full LED ефектно виділять SEAT у потоці авто на дорогах і гарантують якісне освітлення дороги у нічний час. Додатково пропонується нова функція «Welcome light»: світлодіоди у дзеркалах підсвічують простір навколо автомобіля, проектуючи зображення Ateca на землю, і допомагають легко знайти автомобіль у темряві.

Кнопка пуску двигуна SEAT Ateca радісно вітає водія, пульсуючи у ритмі серця. Для більшої зручності кросовер може бути оснащеним системою безключового доступу Keyless Access з опцією HandsFree відкриття та закриття багажного відділення ногою.

Інтер’єр Ateca створено для забезпечення максимального затишку пасажирам та неповторного задоволення водієві від керування кросовером. Сидячи на зручних спортивних сидіннях, оздоблених якісними алькантарою та шкірою, водій і пасажири почуватимуться комфортно навіть у довгій дорозі.

Нова мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, підтримкою Apple CarPlay і Android Auto та технологією Full Link дозволить завжди бути на зв’язку, не відволікаючись від дороги. Модуль бездротової зарядки не дозволить смартфону розрядитись у дорозі, а розумна навігаційна система надасть змогу не заблукати. Для створення настрою під час кожної поїздки можна обирати один з 8 кольорів освітлення салону нового SEAT Ateca: від ніжно білого до палаюче помаранчевого.

SEAT Ateca 1 из 6

SEAT Ateca
SEAT Ateca

Лінійка двигунів нового SEAT Ateca зможе задовольнити найвибагливішого клієнта: економічні бензинові двигуни 1,0 TSI або 1,4 TSI, та вражаючі динамікою потужні дизельні двигуни об’ємом 2,0л на 150 або 190 к.с.. Більшість двигунів можна замовити із системою постійного повного приводу та автоматичною КПП. (повний перелік двигунів і КПП, цін та комплектацій).

Для України вже доступні версії кросоверу з бензиновими двигунами. Дизельні двигуни будуть доступні для українців з липня 2017 р. Ціни на новий кросовер SEAT стартують від 573 000 грн.

SEAT Ateca 1 из 4

Запись Харизматичний красунчик з іспанським характером — SEAT Ateca вже в Україні впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ВАКС переніс на завтра обрання запобіжного заходу Сольському

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua