News.ua


ШВИДКІСТЬ ТА ДРАЙВ ВАШОГО ЛІТА

Июнь 05
17:03 2018

Цей автомобіль бізнес-класу одночасно потужний і витончений. XF сповнений найновіших технологічних рішень, які гарантують вам безпеку, динаміку та інформаційно-розважальні технології.

Завдяки полегшеній алюмінієвій архітектурі кузова Jaguar XF показує вищу ефективність, нижчі експлуатаційні витрати, а також низький рівень викидів СО2, до 104 г/км.

XF пропонує унікальну систему інтелектуального повного привода від Jaguar із системою Intelligent Driveline Dynamics (IDD) та системою адаптивного реагування на дорожню поверхню (AdSR), доступних для бензинових і дизельних моделей, що дозволяють автомобілю ідеально пристосовуватися до дорожніх умов.

Живи на повну з Jaguar XF.

Jaguar XE — це виняткове поєднання технологій, дизайну та динаміки, яке встановлює нові стандарти у світі автомобілів.

Із XE немає нудних подорожей чи невиразних спогадів – цей седан заряджає своєю енергією, хижак що мчить на зустріч світанкам та заходам. Лише маленьке натискання на педаль газу і він пронинує повітря обганяючи сам вітер. Компактний седан із динаміним характером підкорить сердця шанувальників спорткарів та швидкості.

8-ми ступінчата автоматична трансмісія XE вирізняється високою чутливістю, плавністю та точністю роботи. Вона забезпечує швидке перемикання передач та доповнює неймовірний динамічний характер XE.

Маючи коефіцієнт опору на рівні 0.26, ХЕ немовби пронизує повітря, щоб досягти кращої ефективності та економічності. Лінійка двигунів догодить водіям із будь-яким стилем керування – прагнете ви відчути захват від агрегату V6 із нагнітачем, здатним розвивати швидкість у 250 км/г, чи цінуєте низький рівень викидів СО2, що складає лише 99 г/км із 2,0-літровим дизельним двигуном потужністю 163 к.с.

*Вартість автомобіля вказана для моделей Jaguar XF у пакетній комплектації Pure із 2-літровим бензиновим двигуном i4 та для моделі Jaguar XE у пакетній комплектації Pure із 2-літровим дизельним двигуном TD4 та з врахуванням вигоди. Під вигодою мається на увазі надання знижки зазначеного розміру від вартості автомобілів в пакетній комплектації на автомобілі на складі в Україні. Розмір знижки на модель Jaguar XF станом на 30.05.2018 року становить 256 275 гривень еквівалентний 8 500 євро, та розрахований за курсом, розміщеним на сайті winner.ua. Розмір знижки на модель Jaguar XЕ станом на 30.05.2018 року становить 238 185 гривень еквівалентний 7 900 євро, та розрахований за курсом, розміщеним на сайті winner.ua . Наданий розрахунок є попереднім та вимагає уточнення. Остаточну вартість автомобіля та розмір вигоди необхідно уточнювати у офіційного дилера Jaguar в Одесі.

За більш детальною інформацією стосовно придбання звертайтесь до офіційного дилера Jaguar автоцентру “Royal Motors”.

Строк дії пропозиції з 1 до 30 червня 2018 року

Сообщение ШВИДКІСТЬ ТА ДРАЙВ ВАШОГО ЛІТА появились сначала на Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ердоган закликав ФРН зняти для Туреччини обмеження в оборонній промисловості

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua