News.ua


Shelby American розширюють присутність у Європі

Июнь 19
16:50 2017

shelby

«Зростання попиту на бренд Shelby продовжується по всьому світу, — говорить Джо Конвей (Joe Conway), виконавчий співдиректор Carroll Shelby International і виконавчий директор Shelby American. — Угоди з GU Auto Trade допоможуть нам значно розширити мережу дистрибуції у Європі, де Shelby American вже має міцну репутацію виробника спортивних авто завдяки грандіозним досягненням в гонках, які проводяться в цьому регіоні. Ситуація виграшна як для Shelby American, так і для GU Auto Trade, а перш за все — для шанувальників Shelby у Європі».

GU Auto Trade продаватиме автомобілі Shelby через власну мережу дилерських центрів. Перший Shelby GTE потужністю 750 кінських сил, оснащений рядом вдосконалень для підвищення ефективності, продемонструють на Берлінській конференції дилерів цього місяця.

«Наші дилери спеціалізуються на американський спортивних автомобілях, їм прекрасно відомо, наскільки популярними і бажаними є автомобілі Shelby, — пояснює Лілі Гу (Lili Gu), президент GU Auto Trade. — Їхні лімітовані серії приваблюють як палких прихильників бренду, так і колекціонерів. Для європейців, які високо цінують перемоги спортивних автомобілів Shelby American на Чемпіонаті світу та в Ле-Мані, це просто неймовірний шанс отримати щось справді унікальне й особливе».

Дилерські центри GU Auto Trade працюють в Німеччині, Нідерландах, Франції, Бельгії, Люксембурзі, Швейцарії, Австрії, Польщі, Фінляндії, Сполучених Штатах Америки та Росії. Окрім автомобілів вони зможуть запропонувати запасні деталі для спортивних авто Shelby та ліцензовані супутні товари.

«Офіційні супутні товари Shelby надзвичайно популярні в усьому світі, — розповідає Ніл Каммінгс (Neil Cummings), виконавчий співдиректор Carroll Shelby International і виконавчий директор Carroll Shelby Licensing. — Від литих колекційних масштабних моделей до красивих піджаків і стильних сорочок — офіційні товари Shelby можна побачити в усіх куточка світу. А завдяки цій угоді ще більше шанувальників отримають доступ до бажаних товарів».

Аарон Шелбі (Aaron Shelby), онук засновника компанії Керролла Шелбі, член правління Carroll Shelby International, зустрінеться з дилерською групою 16 червня в Німеччині. Він виступить доповідачем під час конференції EAIVT в Берліні.

«Shelby American дотримується тієї ж стратегії, що й Ford Motor Company, яка вирішила вивести свій спортивний автомобіль світового класу Mustang на глобальний ринок, — пояснює Шелбі. — Ми з нетерпінням чекаємо на розширення нашої мережі дистрибуції у Європі завдяки цій угоді з GU Auto Trade. На Shelby чекає яскраве майбутнє».

За додатковою інформацією про Shelby American та модельний ряд автомобілів компанії перейдіть за посиланням www.Shelby.com.

Запись Shelby American розширюють присутність у Європі впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как часто следует принимать душ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua