News.ua


Новий Ford Transit Custom — найпопулярніший в Європі «однотонник» став ще стильнішим, продуктивнішим і технологічнішим

Ноябрь 30
10:47 2017

В основу нового Transit Custom покладено успішну попередню модель, яка стала найпопулярнішим веном у своєму сегменті в 2015 і 2016 роках, і продовжує лідирувати на ринку цього року з 86400 проданими авто з початку року до вересня.

Transit Custom із якісно новим 2,0-літровим дизельним двигуном Ford EcoBlue пережив реконструкцію, щоб отримати нові корисні функції та можливості, зокрема з’явилася нова модифікація фургона ECOnetic із покращеною паливною ефективністю та зменшеними викидами CO2 у 148 г/км.*

FORD TRANSIT CUSTOM

Зовні – новий дизайн кузова універсального фургона Transit Custom з решіткою радіатора з трьома поперечинами, а всередині – ідеальний офіс на колесах, найпросторіша у класі кабіна, покращений комфорт і ергономіка, а також легке підключення до опцій SYNC 3 або MyFord Dock. Серед сучасних технологій, вперше представлених у фургонах, інтелектуальна система дотримання дозволеної швидкості Intelligent Speed Assist.

FORD TRANSIT CUSTOM

«Transit Custom мав колосальний успіх із перших своїх днів, і ця нова версія лише покращила його позиції», — сказав Ганс Шеп (Hans Schep), генеральний директор відділу комерційних автомобілів компанії Ford of Europe. – Ми уважно прислухалися до наших клієнтів, і розробили вен-однотонник, який є ще більш стильним, ще більш продуктивним і укомплектованим інтелектуальними функціями».

Transit Custom нового покоління підготував ґрунт для наступної інновації у сфері комерційних авто від Ford – плагін-гібрида (PHEV), який може працювати з нульовою емісією, масове виробництво якого заплановано на 2019 рік.

Гібридний фургон Transit Custom працює на базі покращеної гібридної системи, яка дозволяє проїхати понад 50 км (31 милю) із нульовими викидами, і має відзначений багатьма нагородами 1,0-літровий бензиновий двигун Ford EcoBoost, щоб подолати більшу відстань. Випробування гібридного електричного фургона розпочнуться в Лондоні у автопарках клієнтів з грудня цього року.

Transit Custom з’явився наприкінці 2012 року і першим з розширеної лінійки Ford Transit надійшов у продаж. Пізніше до нього приєдналися Transit Courier, Transit Connect і моделі Transit. Custom став ключовим фактором у становленні Ford як бренду №1 з виробництва комерційних автомобілів у Європі в 2015 році. Ним він і залишається понині.

У серпні Ford оголосив про збільшення виробництва моделей Transit, Transit Custom і Tourneo Custom для задоволення зростаючого попиту споживачів. 52 мільйони доларів інвестицій у спільне підприємство Ford Otosan, завод у Коджаелі, Туреччина, збільшать виробництво на 40 000 одиниць до 330 000 автомобілів на рік.

Двигун Ford EcoBlue та нова модифікація ECOnetic

Новий Transit Custom оснащено сучасним дизельним двигуном Ford EcoBlue, який було представлено в 2016 році. Завдяки декільком варіантам потужності у 105 к.с., 130 к.с. та 170 к.с. новий передовий двигун забезпечує значні переваги з точки зору вартості експлуатації та продуктивності порівняно з попереднім 2,2-літровим дизельним двигуном, з підвищенням ефективності використання пального до 13% та кращім на 20% крутним моментом на низьких обертах.

Клієнтам, які прагнуть досягти максимальної продуктивності та економії палива, оновлена модель пропонує нову версію під назвою ECOnetic, яка скорочує викиди CO2 до 148 г/км та витрачає лише 5,7 л пального на 100 км*, що на 6% ефективніше за базову версію.

FORD TRANSIT CUSTOM

Версію ECOnetic, доступну для фургонів з короткою колісною базою серії 300, оснащено двигуном 105 к.с. з унікальним регулюванням коробки передач і системою автоматичної зупинки та запуску двигуна (Auto-Start-Stop), шинами з низьким опором коченню, інноваційною функцією контролю прискорення та обмежувачем швидкості на фіксованому рівні 100 км/год (62 км/год).

Новий Transit Custom, як і раніше, пропонує перевізникам багато доступних варіантів комплектацій: дві висоти даху, два варіанти колісної бази, варіанти повної маси автомобіля від 2,6 до 3,4 тонн і вантажність до 1450 кг. Серед варіантів кузова є фургон, комбі та подвійна кабіна фургона.

Нова модель підтримує репутацію Transit як фургону найвищої вантажності в своєму класі, з інноваційними функціями багажного відділення, такими як завантажувальний люк на перегородці для дуже довгих предметів, а також інтегрована стійка для даху, яку можна згорнути, коли вона не потрібна.

Динамічний дизайн та кабіна для ідеального мобільного офісу

Новий Transit Custom має динамічний та «професійний» зовнішній вигляд, та спільну з найновішими легковими авто Ford ДНК, з високою трапецієподібною решіткою радіатора і вузькими фарами динамічної форми. Найсучасніші технології освітлення представлені на моделях покращеної серії новими світлодіодними ходовими вогнями денного світла та потужними ксеноновими фарами.

Інтер’єр кабіни абсолютно новий, з панеллю приладів, що базується на новій філософії дизайну інтер’єрів Ford — вперше випробуваною на Fiesta. Вона передбачає привабливу, орієнтовану на людину компоновку органів управління, на яку вплинув досвід взаємодії користувачів з сучасними смартфонами і планшетами.

FORD TRANSIT CUSTOM

Дизайн нової передньої панелі оснований на горизонтальних елементах, які підкреслюють простір кабіни. Панель приладів виконано з привабливих зносостійких матеріалів і оснащено багатьма практичними рішеннями для водіїв, для яких автомобіль є мобільним офісом.

Новий дизайн передбачає рекордний для сегмента об’єм відсіків для зберігання речей – лише у передній панелі для цього відведено 25 літрів – три зручні відкриті відділення у верхній частині для планшетів або мобільних пристроїв і місткий бардачок, у нижньому закритому відділенні якого можна зберігати документи формату A4.

Серед інших практичних рішень – складаний підсклянник під важелем перемикання передач, а також підсклянники і тримачі для 2-літрових пляшок на кожному кінці передньої панелі. Дверні панелі також було повністю модернізовано для збільшення простору і юзабіліті – в них з’явилися три місткі відсіки для дрібниць і практичні нові поручні, інтегровані з декоративною обробкою дверей.

Всі прилади і органи управління було перероблено з метою підвищення ергономічності та зручності використання водієм. На моделях в топових комплектаціях на передній панелі встановлено 8-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей, що нагадує планшетний комп’ютер з мультимедійною системою SYNC 3, якою можна керувати за допомогою жестів гортання і масштабування.

FORD TRANSIT CUSTOM

SYNC 3 дозволить водіям Transit Custom керувати аудіо, навігацією та підключеними смартфонами за допомогою простих голосових команд, побудованих в звичайному розмовному стилі.. Просто натиснувши кнопку і сказавши: «Мені потрібна кава», «Мені потрібно заправитися», і «Знайди адресу», водій зможе знайти довколишні кафе, заправні станції або потрібне їм місце. Система сумісна з Apple CarPlay та Android Auto™.

Для автомобілів, не обладнаних 8- або 4-дюймовими дисплеями, передбачена док-станція MyFord Dock в центрі передньої панелі. Це ідеальне місце для розміщення, зберігання і підзарядки мобільних пристроїв, МР3-плеєрів або систем супутникової навігації. У верхньому відсіку перед водієм та поруч із важелем перемикання передач розташовані USB-роз’єм і розетка на 12 В для легкого заряджання пристроїв.

Повсякденний комфорт підвищився завдяки новій конструкції сидінь, набивка і геометрія яких забезпечують оптимальну підтримку в русі. Повністю оновлені матеріали оздоблення інтер’єру, причому головна увага приділялася відчуття якості, зносостійкості і привабливому зовнішньому вигляду. Це стосується і тканини сидінь, яка піддалася найсуворішим в історії Ford випробувань на стирання.

Новітні технології і передові системи допомоги водієві

Новий Transit Custom пропонує цілий ряд передових функцій допомоги водієві, які засновані на технологіях, використаних на останніх моделях легкових автомобілів Ford. У них використані складні датчики, радари та камери для надання інформації про ситуацію навколо автомобіля.

FORD TRANSIT CUSTOM

Новий Transit Custom є першим комерційним автомобілем з інтелектуальним обмежувачем швидкості — функцією, яка може допомогти водіям не перевищувати обмеження швидкості та уникнути дорогих штрафних санкцій.

Система забезпечує автоматичний контроль над максимальною швидкістю автомобіля, допомагаючи дотримуватися швидкісного режиму, використовуючи систему розпізнавання дорожніх знаків для виявлення знаків обмеження швидкості. Водії можуть налаштувати обмеження швидкості за допомогою клавіш на кермі. Система використовує розташовану на лобовому склі відеокамеру, яка реєструє дорожні знаки, і коли автомобіль рухається швидше, ніж на них позначено – сповільнює авто наскільки потрібно.

На новій моделі вперше серед фургонів Ford встановлено систему моніторингу сліпих зон з системою сповіщення про рух у поперечному напрямку – а це дві головні функції для водіїв комерційного транспорту.

Система моніторингу сліпих зон використовує радарні датчики для виявлення транспортних засобів, які наближаються або входять до сліпої зони, та попереджає водія за допомогою попереджувального вогника, який загоряється у відповідному бічному дзеркалі. Transit Custom запроваджує нову функцію відстеження простору позаду, яка завчасно попереджає водія про авто, яке наближається позаду із небезпечно високою швидкістю. Нова модель також оснащена датчиками останнього покоління зі збільшеним діапазоном дії та вдосконаленими можливостями, серед яких здатність виявляти мотоцикли.

Система сповіщення про рух у поперечному напрямку Cross Traffic Alert використовує ті самі датчики, щоб попереджати водіїв, що виїжджають заднім ходом з паркувального місця, про автомобілі, які наближаються справа або зліва. Система попереджає водія звуковими попередженнями, повідомленнями на панелі приладів та сигнальними вогниками у бічних дзеркалах. Ця система активується коли водій вмикає задню передачу і є дуже корисною для фургонів, які часто мають обмежену видимість ззаду та боків під час виїзду з парковки.

FORD TRANSIT CUSTOM

Система екстреного гальмування Pre-Collision Assist з технологією розпізнавання пішоходів, яку вперше було представлено в моделі 2016 року, у новому Transit Custom теж стала кращою. Тепер система здатна виявляти пішоходів уночі у світлі фар за допомогою новітніх радарів і камер, які є також у новому Fiesta.

Ці нові системи і функції доповнять великий перелік технологій, вже доступних на Transit Custom, таких як система попередження про схід зі смуги, система стабілізації при бічному вітрі та адаптивний круїз-контроль.

До оновленого набору опцій для автомобіля також входять 6-ступінчаста АКПП із більш плавним перемиканням SelectShift, яку вже обрало 11% покупців Transit Custom, і унікальна для сегмента задня пневматична підвіска, пропонована для версії Kombi M1. Вона забезпечує комфортний хід і повний контроль над автомобілем незалежно від завантаження фургона.

Клієнти також можуть замовити Transit Custom з новим електронним модулем Upfitter Interface Module, який дозволяє встановленому сторонньою компанією обладнання отримувати дані від електричних систем автомобіля в режимі реального часу для більш ефективної роботи.

Топова серія Sport отримує новий вигляд

Нову лінійку моделей Transit Custom очолює динамічна 170-сильна версія Sport. Для неї доступний вибір з 8 варіантів кузова і посадкових місць, серед яких вантажний фургон, «комбі», фургон з подвійною кабіною, все – з довгою або короткою колісною базою.

Фірмовий обвіс кузова версії Sport з двома декоративними смугами на капоті було повністю перероблено для нового Transit Custom Sport. Так, смуги на капоті тепер двотонні, чорні зі сріблястими або помаранчевими акцентами. Спортивний стиль знайшов продовження в інтер’єрі: комбінована обробка сидінь поєднує яскраві рельєфні тканинні вставки і шкіряні валики бічної підтримки.

Запись Новий Ford Transit Custom — найпопулярніший в Європі «однотонник» став ще стильнішим, продуктивнішим і технологічнішим впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В новій версії операційної системи Windows 11 зʼявляться корисні функції: які саме

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua