News.ua


НОВИЙ DISCOVERY вигода до 290 000 гривень*

Май 10
13:49 2018

З того часу, як він вперше виїхав на вулиці міста, бездоріжжя та пустелі в 1989 році, Discovery встиг прокласти свій власний шлях в ід Аляски до Замбії та став синонімом можливостей та універсальності, він створений для пригод, готовий підкорювати схили, водойми, піщані дюни, міста та мегаполіси. Удосконалена геометрія Discovery дозволяє йому долати брід глибиною 900 мм та буксирувати причепи масою до 3500 кг.

Прогресивні двигуни, система повного приводу, міцний алюмінієвий кузов наділяють його неймовірною динамікою та керованістю при мінімальній витраті пального в 7,2 л/100 км в змішаному циклі. 3,0-літровий дизель розганяє Discovery від 0 до 100 км/год лише за 7,1 секунд та до максимальних 209 км/год.

5 переваг Discovery п’ятого покоління:

  1. Повнорозмірний семимісний позашляховик із трьома рядами сидінь, конфігурацію яких можна змінювати серез ваш смартфон за допомогою інтелектуальній функції складання сидінь Intelligent Seat Fold.
  2. В залежності від комплектації Discovery пропонує до 9 портів USB, шести роз’ємів 12В, а також вбудований роутер 3G Wi-Fi, що дозволяє одночасно підключати до 8 мобільних пристроїв та подорожувати з комфортом.
  3. Новий Discovery зберігає традиційну для Land Rover прохідність завдяки поєднанню чудової позашляхової геометрії і передових технологій, включаючи системи Terrain Response2 і All-Terrain Progress Control (ATPC).
  4. Дорожній просвіт автомобіля збільшився на 43 мм – до 283 мм, а максимальна глибина долання броду збільшилась на 200 мм і тепер становить 900 мм.
  5. Новий Discovery здатний буксирувати причеп масою до 3 500 кг, а завдяки системі Advanced Tow Assist маневрування заднім ходом з причепом стало максимально простим і комфортним

2

Discovery – абсолютно новий рівень можливостей!

*Спеціальні умови діють з 1 до 31 травня 2018 року. Під вигодою мається на увазі надання знижки зазначеного розміру від регулярної вартості, розрахованої станом на 23.03.2018 за курсом, розміщеним на сайті winner.ua, еквівалентна 9 000 євро. Вигода розповсюджується на автомобілі на складі в Україні та діє у офіційній дилерській мережі Land Rover. Вигода розповсюджується на автомобілі 2017 модельного року. Остаточну вартість автомобіля та розмір вигоди необхідно уточнювати в автоцентрі “Royal Motors”.

3

Сообщение НОВИЙ DISCOVERY вигода до 290 000 гривень* появились сначала на Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Катарі на вихідних пройде зустріч радників щодо Саміту миру — Bloomberg

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua