News.ua


Mazda CX-9 їде в Україну

Июль 26
12:42 2017

Останнє покоління флагманського кросоверу Mazda СХ-9 дебютувало на ринках Північної Америки у 2016 році та було розраховано здебільшого на сімейну аудиторію. Та вже незабаром після дебюту, цей 7-місний кросовер набув нових вдосконалень, щоб підняти задоволення як водія, так і пасажирів на найвищий рівень.

Mazda CX-9

Що наразі може запропонувати СХ-9 своїм шанувальникам:
▪ Турбований бензиновий двигун SKYACTIV об’ємом 2,5 л. із 6-ти ступеневою автоматичною коробкою приємно здивує прихильників попередніх поколінь СХ-9 своєю економічністю у комбінації з потужністю – 238 л.с. із крутним моментом 420 Нм/2000 об.хв та із витратою палива 13л/100км у місті.
▪ Новий колір, ще більш яскравий та червоний Soul Red Crystal, що лише нещодавно з’явився у нової СХ-5, відтепер доступний на оновленій СХ-9.
▪ Система G-vectoring control (GVC), що вперше з’явилася на оновлених Mazda3 та Mazda6 восени 2016 року, відтепер надає великому кросоверу СХ-9 керованості та стійкості у поворотах та на слизькій дорозі на рівні пасажирського авто.
▪ Відчуття комфорту водія та пасажирів відтепер стає бездоганним: вдосконалені комфортні шкіряні сидіння з поперековою підтримкою, підігрів керма, підігрів 1-го та 2-го ряду сидінь, вдосконалена система шумо- та звукоізоляції, а також багато маленьких приємностей, на кшталт розморожування скла в зоні спокою склоочисників, автоматичне складання бічних дзеркал та інші.
▪ Оновлена СХ-9 має вже зарекомендовані системи активної безпеки, такі як система адаптивного освітлення AHL, система гальмування у місті SCBS, що тепер діє при русі як вперед так і назад, система попередження про виїзд з полоси руху LDWS, система контролю сліпих зон BSM.
▪ Mazda СХ-9 отримала проекцію на лобове скло із найбільш важливою інформацією для водія — швидкість руху та обмеження по швидкості дорожніми знаками, швидкість за круїз-контролем, про рух у межах або про вихід за межі полоси, а також вказівник напрямку руху за навігаційною системою.
▪ Преміум аудіо-система BOSE із 12-ма динамиками — це ідеальний звук, який завжди з тобою в дорозі!

Mazda CX-9

З 25 липня 2017р. в офіційній дилерський мережі Mazda в Україні розпочато прийом замовлень на Mazda СХ-9, початок продажів якого нарешті планується в Україні на грудень 2017 року.

Mazda CX-9

Автомобіль буде представлено в комплектації Premium, що включає весь перелік опцій безпеки та комфорту.

Орієнтовна ціна складатиме 1 317 000 грн. (що еквівалентно 51 000 USD за курсом НБУ станом на 25 липня 2017р.).

Mazda CX-9

Запись Mazda CX-9 їде в Україну впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Шанувальники Apple продовжують демонструвати широке використання пристроїв

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua