News.ua


Фургон Ford Transit для перевезення хлібобулочних виробів

Февраль 06
11:43 2018

Автомобіль якнайкраще пристосований до трансформацій, на нього можна встановити різноманітні надбудови: бортові платформи, борт-тенти, промтоварні, хлібні та ізотермічні фургони, тощо.

Ця модель може бути або з одинарною кабіною, або з подвійною; та комплектується сучасним 2.0-літровим дизельним двигуном EcoBlue потужністю 130 к.с. або 170 к.с.

Клієнти можуть обрати саме той варіант шасі, який найбільше відповідає потребам їх бізнесу:

  • передній, задній або повний привід;
  • 4 варіанти довжини рами для шасі з одинарною кабіною (від 3 142 до 5 147 мм) та 3 варіанти довжини рами для шасі з подвійною кабіною (від 2 777 до 4 149 мм);
  • вантажопідйомність від 1 300 до 2 500 кг;
  • автомобілі з повною масою 3 500 та 4 700 кг;
  • широкий асортимент опцій, якими може бути обладнано автомобіль.

Офіційний імпортер авто Ford в Україні компанії «Віннер Імпортс Україна» розширює гаму спеціальних версій на базі Ford Transit Шасі та пропонує одне з рішень: фургон для перевезення хлібобулочних виробів.

Тип кузова – сендвіч-панель, довжиною 3400 мм, шириною 2000 мм та висотою 1800 мм. Кузов зроблений з якісних матеріалів, які є вологостійкими, оцинкованими та анодованими. Фургон призначений для перевезення 96 лотків.

В цій модифікації велике значення приділяється безпеці водія та пасажирів. Серед базових опцій – ABS з додатковим електронними датчиками, які запобігають блокуванню задніх коліс; подушки безпеки водія та трьох точкові ремені безпеки.

Високі стандарти комфорту доповнюються електропідйомнами передніх вікон, обігрівом лобового скла, адуіосистемою з USB та керуванням на кермі, а також кондиціонером, центральним замком з дистанційним керуванням і подвійним посиленим акумулятором.

Детальніше про авто на базі Ford Transit Шасі на сайті www.ford.ua

Запись Фургон Ford Transit для перевезення хлібобулочних виробів впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На благодійному галаконцерті у Берліні зібрали €1 мільйон для допомоги українським дітям

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua